domingo, 2 de octubre de 2011

Fotos: Mobilitzacions 29-S per la Vaga General contra les retallades, les reformes laboral.

Els manifestants portaven pancartes en què es llegia 'Organitza't i lluita' o 'Cap a la vaga general', al ritme de càntics en què acusaven al Banc d'Espanya de ser "qui enganya". 'No és una crisi, és una estafa', corejava també la marxa.

La protesta, convocada per diverses organitzacions sindicals i socials, ha eixit des del carrer de Les Barques, on es troba la seu del Banc d'Espanya, i ha avançat fins al carrer Colom, seu de la Delegació de Govern en la Comunitat, amb l'objectiu d'animar a la ciutadania a posar en marxa una vaga general "després de l'aprofundiment dels retalls, reformes i atacs contra els treballadors".

El secretari general de la CGT, Antonio Pérez Collado, ha aclarit que la manifestació havia sigut convocada de manera conjunta per diverses organitzacions socials i alguns sindicats alternatius i ha comentat que esta protesta pretén ser un punt de partida per a avançar cap a la vaga general.

"Hi ha les mateixes raons que fa un any, inclús alguna més, com el retall de pensions treballadors del sector públic, retirada d'ajudes a la dependència, retalls en ensenyança i sanitat. Situació gravíssima i es fa imprescindible que la societat comence a mobilitzar-se i es concloga en una vaga general", ha manifestat.Fotos: Diego Leonardini