viernes, 10 de febrero de 2012

CGT crida a participar en les mobilitzacions en defensa dels drets socials i laborals

A les 19h30 en la Plaça de l’Ajuntament de València, tindrà lloc la Marea Violeta contra l’ofensiva patriarcal i contra les retallades en polítiques d’igualtat; a les 20h, també en la Plaça del 15-M, hi ha una crida a protestar contra la Reforma Laboral aprovada avui pel Consell de Ministres. I demà dissabte 11 de febrer, a partir de les 11h en l’Avinguda del Port, diversos actes convocats pel 15-M denunciaran el balafiament dels contractes milionaris de la Fórmula 1, a favor dels Serveis Públics, la Justícia, el Treball i la Dignitat. Així mateix, una marxa eixirà de la Plaça de l’Àgora de la Ciutat de les Arts i les Ciències per a finalitzar en l’Edifici del Rellotge de l’Avinguda del Port
La Confederació General del Treball crida als treballadors a secundar quantes mobilitzacions es convoquen per a defensar els drets socials i laborals adquirits que, en aquest moment, estan sent greument atacats per governs i empresaris.

La resposta de la classe treballadora ha de ser contundent enfront de les agressions que ja ni es molesten a ocultar ni maquillar. Així, el sindicat anarcosindicalista aposta per participar i secundar en tota mobilització, acte, protesta que servisca per a denunciar la política liberal, per a defensar els drets adquirits al llarg de generacions i per a lluitar per un present i un futur dignes.

Després de la concentració de treballadors de la contracta municipal de la neteja de València FCC contra les retallades celebrada al migdia, tindran lloc diversos actes en la ciutat. CGT crida a participar en tots ells.
Divendres 10 de febrer
- 19h30, Plaza del 15-M: Marea Violeta contra l’ofensiva patriarcal, contra les retallades en polítiques d’igualtat de gènere.
- 20h, Plaza del 15-M: Protesta contra la Reforma Laboral, aprovada avui en el Consell de Ministres.
Dissabte 11 de febrer
- 11h, Avinguda del Port: Paraetas Ciutadanes contra el circuit urbà de la Fórmula 1. Convocats pel 15-M, aquests actes denuncien la política de balafiament i suposen una defensa dels Serveis Públics.
- 11h, Plaza de l’Àgora de la Ciutat de les Arts i les Ciències: Marxa sindical fins a l’Edifici del Rellotge, contra les retallades del Consell.
CGT manifesta una vegada més el seu compromís amb les classes populars, persones parades, estudiants, treballadors en general i assenyala que per a assegurar un futur digne, únicament hi ha un camí: la lluita.
Gabinet de Premsa CGT-PV
València, 10 febrer 2012

Castellano
A las 19h30 en la Plaza del Ayuntamiento de Valencia, tendrá lugar la Marea Violeta contra la ofensiva patriarcal y contra los recortes en políticas de igualdad; a las 20h, también en la Plaza del 15-M, hay un llamamiento a protestar contra la Reforma Laboral aprobada hoy por el Consejo de Ministros. Y mañana sábado 11 de febrero, a partir de las 11h en la Avenida del Puerto, diversos actos convocados por el 15-M denunciarán el despilfarro de los contratos millonarios de la Fórmula 1, a favor de los Servicios Públicos, la Justicia, el Trabajo y la Dignidad. Asimismo, una marcha saldrá de la Plaza del Ágora de la Ciudad de las Artes y las Ciencias para finalizar en el Edificio del Reloj de la Avenida del Puerto

La Confederació General del Treball, llama a los trabajadores a secundar cuantas movilizaciones se convoquen para defender los derechos sociales y laborales adquiridos que, en este momento, están siendo gravemente atacados por gobiernos y empresarios.

La respuesta de la clase trabajadora ha de ser contundente frente a las agresiones que ya ni se molestan en ocultar ni maquillar. Así, el sindicato anarcosindicalista apuesta por participar y secundar en toda movilización, acto, protesta que sirva para denunciar la política liberal, para defender los derechos adquiridos a lo largo de generaciones y para luchar por un presente y un futuro dignos.

Tras la concentración de trabajadores de la contrata municipal de la limpieza de Valencia FCC contra los recortes celebrada a mediodía, tendrán lugar varios actos en la ciudad. CGT llama a participar en todos ellos.

Viernes 10 de febrero
- 19h30, Plaza del 15-M: Marea Violeta contra la ofensiva patriarcal, contra los recortes en políticas de igualdad de género.
- 20h, Plaza del 15-M: Protesta contra la Reforma Laboral, aprobada hoy en el Consejo de Ministros.
Sábado 11 de febrero
- 11h, Avenida del Puerto: Paraetas Ciudadanas contra el circuito urbano de la Fórmula 1. Convocados por el 15-M, estos actos denuncian la política de despilfarro y suponen una defensa de los Servicios Públicos.
- 11h, Plaza del Ágora de la Ciudad de las Artes y las Ciencias: Marcha sindical hasta el Edificio del Reloj, contra los recortes del Consell.

CGT manifiesta una vez más su compromiso con las clases populares, personas paradas, estudiantes, trabajadores en general y señala que para asegurar un futuro digno, únicamente hay un camino: la lucha.

Gabinete de Prensa CGT-PV Valencia, 10 febrero 2012