sábado, 18 de febrero de 2012

CGT intensifica la seua campanya per la Vaga General

La confederació anarcosindicalista considera imprescindible que tots els sectors afectats per l’onada neoliberal de retallades, iniciada per ZP i agreujada per Rajoy, isquen al carrer a defensar els serveis públics i a exigir la retirada de la Reforma Laboral

La Confederació General del Treball (CGT) informa que davant els greus atacs que el sistema capitalista, a través dels organismes internacionals i els governs al seu servei, està imposant a la classe treballadora i als sectors socials més desfavorits per l’injust repartiment de la riquesa, només cap la mobilització social permanent i la denúncia del muntatge amb el qual pretenen que els pobres ens sentim culpables de l’atur, dels acomiadaments, de les retallades i fins i tot de la pròpia corrupció del sistema.

Enfront de la vergonyosa actitud servil i dialogant fins al ridícul que els dos màxims líders del sindicalisme institucional mantenen davant Govern i CEOE, la CGT aposta per la lluita; una lluita participativa i continuada, que faça veure a els qui manen i a els qui parlen en nom dels què de veritat manen que la societat ja està farta de tanta mentida, de tanta explotació i de treballar dur perquè els rics ho siguen cada vegada més, mentre a les classes populars se’ns despulla dels drets i serveis bàsics.

Resulta increïble que les direccions d’UGT i CC.OO. (que acaben de signar un pacte amb la patronal per a flexibilitzar encara més el que criden el mercat de treball) afirmen sense rubor que cap de les reformes anteriors ha creat ocupació, sinó que totes ho han acabat destruint (incloses les que ells mateixos han signat) i que sabent açò hagen arribat a negociar i consensuar molts dels punts que Rajoy ha acabat per decretar. Fins i tot, ara mateix, segueixen parlant de tornar a la negociació i de recolzar propostes en el Congrés, de partits tan pro capitalistes com CiU, per a “suavitzar” el text del PP.

La CGT es compromet a seguir treballant per la convocatòria d’una Vaga General, el més àmplia i unitària que puguem aconseguir; una Vaga General que mobilitze a tota la societat, a tots els sectors… en els centres de treball, en el carrer, en els barris, en les universitats. Proposem una Vaga General que siga un vaga social: treballadors, aturats, joves, estudiants, empleats i usuaris dels serveis públics, etc.

Gabinet de Premsa CGT-PV