viernes, 9 de marzo de 2012

11-Març: CGT crida a mobilitzar-se per la derogació de la Reforma Laboral.

La Confederació General del Treball participarà en les manifestacions convocades l’11 de març a Alacant i València. Des dels blocs crítics, el sindicat anarcosindicalista crida a la lluita conseqüent contra les polítiques neoliberals. Aquest cap de setmana tindrà lloc a Toledo un congrés extraordinari de CGT per a debatre la pròxima Vaga General.

CGT participarà el diumenge 11 de març, en el marc de la mobilització social permanent per la qual aposta el sindicat en resposta als greus atacs del capitalisme contra la classe treballadora (retallades de drets socials i laborals, repressió policial, corrupció sistematitzada, etc) en les manifestacions previstes a les 11h30 a València (Pl. Sant Agustín) i a les 12h a Alacant (escales IES Jorge Juan).

Per a CGT, la Reforma Laboral representa una greu vulneració dels drets adquirits dels treballadors i treballadores: desregula la relació laboral, dóna total llibertat als empresaris per a decidir al seu antull i condemna a la classe treballadora a la vulnerabilitat i a la precarietat. En definitiva, la intenció de la reforma laboral és esprémer més encara a la immensa majoria al mateix temps que tracta d’afeblir la seua capacitat de resposta en les empreses. Així, l’única opció és la lluita per la derogació, res solucionaria una negociació de semblant contrareforma.