lunes, 11 de junio de 2012

Autobusos per a participar el 16-j en la Manifestació Confederal a Barcelona contra la Repressió, la Reforma Laboral i les Retallades Socials

Els autobusos eixiran el dissabte 16 de juny a les 6h des de l'Avinguda del Cid, 154, València (seu del sindicat).

Per a apuntar-te pots cridar al 96 383 44 40 o passar per recepció

La CGT ha acordat en la seva última Plenària Confederal la continuïtat en les mobilitzacions contra la repressió i per la llibertat de Laura Gómez, Secretària d’Organització de la Federació Local de Barcelona.

El pla de mobilitzacions aprovat en la Plenària contempla una campanya per la Llibertat de Laura Gómez i contra la repressió, que també ha de contenir la lluita contra la Reforma Laboral i les Retallades Socials que van generar la seva detenció.

Per això convoquem una Manifestació de tota la CGT a Barcelona, el dissabte 16 de juny, que sortirà de l’encreuament del carrer Diputació amb Passeig de Sant Joan a les 11.30 hores.

Des de cada Territori hem d’engegar la planificació de cara a organitzar els viatges a través de les diferents Federacions Locals. El Secretariat Permanent del Comitè Confederal es posarà en contacte amb els diferents Territoris per a conèixer i coordinar les previsions en cadascun d’ells.

És important per a l’Organització desenvolupar adequadament aquesta acció, ja que encara que Laura està en el carrer, la llibertat de la que gaudeix és provisional i s’estan desenvolupant les actuacions judicials i policials per a intentar tancar a la nostra companya per cremar una caixa de papers enfront de la Borsa de Barcelona de manera simbòlica en la passada Vaga General del 29 de març.

Tampoc hem d’oblidar que no és solament la nostra companya l’afectada per aquesta ona repressiva. Diferents delegats i afiliats nostres i d’altres organitzacions sindicals i socials han estat detinguts i fins i tot empresonats des de i per la Vaga General.

En els propers dies us farem arribar als locals de la CGT els materials d’aquesta campanya que constaran de cartell, octaveta i adhesiu.

Des del SP del Comitè Confederal animem a tota l’afiliació i militància a participar en les actuacions contra la repressió que aquesta Organització desenvoluparà en defensa de les llibertats.

Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT