viernes, 14 de febrero de 2014

22M: Manifest Marxes de la dignitat

Unificar les lluites cap a la Vaga General.

Ens mobilitzem i lluitem per DIGNITAT, perquè s’està demostrant que la Lluita és l’Únic Camí ( Gamonal , Sanitat de Madrid …… , etc ). Per tot això acudirem i formarem part de les MARXES DE LA DIGNITAT, defensant la VAGA GENERAL com a eina per aconseguir els objectius que ens hem marcat.

Donem suport a les Marxes:

Perquè els poderosos i els seus representants, el poder polític, estan utilitzant les lleis com a armes de destrucció massiva de drets i llibertats.

Els fonaments bàsics de l’estat social i de dret : ocupació, pensions, serveis públics i universals: sanitat, salut, educació, cures – dependència, prestacions per atur, cultura, habitatge, transports públics, les llibertats de manifestació, opinió i vaga, van ser trencats des del moment que es van aplicar polítiques de retallada i ajustos fiscals, per garantir que “sempre hi haurà diners per pagar els interessos i el capital d’una Deute absolutament il · legítima, a banquers, fons d’inversió, grans empresaris i altres voltors”. Per a això no van dubtar a canviar la Constitució i modificar l’article 135, l’agost del 2011. Van donar un autèntic “cop d’estat” contra la majoria social.

La forces polítiques i econòmiques que abanderen aquest “cop d’estat” a la llibertat, són equivalents i hereves d’aquelles del cop del 36. Burgesies nacionals representades pels polítics de torn i, estrangeres: FMI, Comissió Europea, BCE, patronals representades pel poder financer bancari i el poder industrial: multinacionals de l’energia, de la construcció, de les telecomunicacions …

Davant la falta d’una resposta social contundent, ara pretenen noves propostes de llei encara més autoritàries: llei de Seguretat Ciutadana, llei anti – vaga, llei contra el dret de les dones a decidir sobre el seu cos, totes elles atorguen a l’empresariat, als banquers, als seus economistes i executius de qualsevol organisme nacional o supranacional, “patent de cors” per saber per sobre de la justícia i la seva impunitat és gairebé total.

Pretenen “sortir” de la seva crisi augmentant l’explotació de la majoria de la població, i també dels recursos naturals. Per això retallen les inversions ambientals i rebaixen la pobra legislació existent de protecció de l’entorn, per exemple, afavorint encara més la urbanització de la costa i fins i tot dels Parcs nacionals.

Aquests són els responsables de:
Que a l’estat espanyol hagi fam real.
Que hi hagi 12,5 milions de persones pobres (menys de 7.040 euros a l’any).
Que milions i milions de persones es morin de set de justícia social:
6 milions de persones sense feina.
Reducció massiva dels salaris.
Congelació i decreixement de les pensions.
Eliminació de drets laborals fonamentals: jornada, categoria, contractes dignes.
Repressió selectiva de sindicalistes, activistes socials i organitzacions socials i sindicals.
Centenars de milers de persones expulsades de casa seva.
Diversos milions de persones a les quals se’ls nega l’assistència sanitària, violant el dret universal a la salut.
Milers i milers de joves condemnats a l’emigració i privats d’suderecho a una educació universal i gratuïta.
Eliminació real del dret a la dissidència, a la vaga, a la protesta …

L’aire social està carregat de por, de misèria i mentida. No es respira llibertat que milers de persones surten al carrer, amb vagues en defensa dels llocs de treball, en defensa d’un salari digne, en defensa de drets essencials per a la vida: casa, salut, educació, cures, cultura, transports públics i socials, un entorn saludable, en defensa de la llibertat d’expressió per cridar a la cara criminals, lladres … en definitiva, en la defensa del dret a tenir drets, la resposta és “més llenya al mico …” i una volta allò de “el carrer és meu …”, a aquest ordre social autoritari i dictatorial.

Ningú, absolutament ningú es mereix tornar a viure anys de “fam, plom i absència de llibertat”. Per això, hem de reaccionar no només amb més indignació, sinó amb milers i milers de persones fent insubmissió real a les seves lleis. No consentim tornar al mateix, encara que ara sigui reconegut. No deixem que la història de por, repressió i “la pau dels cementiris”, es repeteixi. Val la pena recuperar la DIGNITAT com a persones i com a poble.

Ens mobilitzem:
Per dir-li als poderosos que JA N’HI HA PROU de robar-nos: llocs de treball, salaris, pensions, salut, educació i els serveis públics que són essencials per a una vida digna.
Per cridar en els seus palaus, des del Congrés, passant per la Zarzuela i la Moncloa i els palaus dels Banquers (Santander, BBVA, La Caixa, Bankia …) que JA N’HI HA PROU d’espoliar els nostres drets fonamentals: la llibertat sindical, la llibertat de expressió, la llibertat de manifestar la nostra indignació, la llibertat de vaga, el dret a la Justícia.
Per oposar-nos de front, contra els seus desnonaments dels nostres habitatges, dels nostres treballs, que ens deixen sense projecte de vida present i futur.
Per oposar-nos radicalment al seu sistema corrupte, que està generant empobriment, desigualtat i injustícia social.
Per oposar-nos al pagament del DEUTE que pretén tenir-nos atrapats i atrapades per sempre.
Per mostrar que nosaltres i nosaltres sí entenem que no hi haurà sortida de la crisi – estafa econòmica, i molt menys una sortida social, si no solucionem alhora la crisi ambiental i energètica.

Per crear entre els i les de baix, els menyspreats / es, els i les explotades … una alternativa Social Real:
No al pagament del DEUTE i restitució per part del poder financer dels 41.000 milions que ens han robat al poble.
No a la Unió Europea i sortida immediata de l’euro de tots els països del sud d’Europa. SOLIDARITAT I COOPERACIÓ ENTRE ELS POBLES, No a la competitivitat.
Treball digne i Renda Bàsica suficient.
Retirada immediata de les Reformes Laborals, de la Reforma de les Pensions, de les Reformes Sanitària i d’Educació, garantint per llei:
Contractes fixos i salaris suficients, reducció de la jornada laboral a 30 hores setmanals per poder treballar tots i totes.
Salari Mínim de 1.200 € i Pensions Mínimes de 1.200 €.
Dret universal a Sanitat i Educació gratuïtes i per a tothom.
Pensions Públiques suficients i adequades per a les generacions actuals i per a les futures generacions.
Desprivatització de totes les empreses lligades a béns essencials per a la vida: energia (aigua, gas i electricitat), transports públics (ferrocarril), serveis socials, cultura, educació i salut.
Dret a casa com un bé inembargable.
Dret a la Justícia Gratuïta.
Dret de les dones a decidir sobre el seu cos.
Persecució del FRAU FISCAL de grans corporacions empresarials, financeres i fons d’inversió: REFORMA FISCAL perquè paguin més qui més percebi i d’aquesta manera, redistribuir socialment la riquesa.
NO a Llei Mordassa, i NO a la llei anti-vaga que pretenen.

Ens mobilitzem i lluitem per DIGNITAT, perquè s’està demostrant que la Lluita és l’Únic Camí (Gamonal, Sanitat de Madrid ……, etc).Per tot això acudirem i formarem part de les MARXES DE LA DIGNITAT, defensant la VAGA GENERAL com a eina per aconseguir els objectius que ens hem marcat.!VISCA LA LLUITA DE LA CLASSE OBRERA PROU REPRESSIÓ! ¡VAGA GENERAL JA!

Acció Sindical de la Confederació General del Treball (CGT)