miércoles, 16 de abril de 2014

Manifestació 1r Maig: Contra l’Atur, la corrupció i la repressió, DIGNITAT I LLUITA

CGT un sindicat independent de qualsevol partit polític

La classe política, els empresaris, els sindicalistes de estilogràfica i tertúlia televisiva, la banca i la delinqüència organitzada entorn dels parlaments i alcaldies, la justícia polititzada, la policia brutal i repressora, tots ells i alguns més, són el problema.

El moment actual és un moment de lluita i reivindicació. No una altra cosa ha estat fent l’anarcosindicalisme al llarg de la història; una història que té un punt de referència en el 1r de maig, commemoració dels fets ocorreguts a Chicago que es van endur la vida dels que lluitaven per la dignitat i els drets de la classe treballadora i als que honrem en aquesta data, al costat de totes els que han donat la seva lluita i la seva sang per millorar les nostres condicions de vida, alguns dels quals segueixen enterrats a les cunetes d’aquest país, per mal de les consciències dels molt catòlics cardenals i ministres populars i convergents, devots de sagristia.

Davant la repressió, lluita. Aquesta és la nostra recepta davant la barbàrie capitalista i el discurs polític. Lluita a les empreses i als carrers, davant del sindicalisme pactista i claudicant i davant els qui exerceixen la violència uniformada. L’oligarquia i l’empresariat continuen abocant a les treballadores a la precarietat, l’atur i l’exclusió social. Mentre va dessagnant a la classe treballadora i es desmunten tots els béns i serveis públics , el capital i la banca prossegueixen amb l’espoli d’una riquesa que generem nosaltres amb la nostra feina .

La consciència social progressa i la unió de la lluita sindical i la lluita social és una necessitat ja que els enemic són els mateixos . Per això la CGT està implicada amb moviments socials combatius i assemblearis , per sumar des de la participació i la solidaritat .

La defensa dels drets és una de les causes per les quals la CGT sortirà al carrer l’1 de maig i moltes vegades més al llarg del que resta d’any . Mirem al passat perquè estem convençuts que tenim futur i que el present és de totes els que lluiten per una societat d’iguals , per una societat llibertària.

Que la nostra lluita d’avui sigui el millor homenatge a la memòria de la classe obrera , i la garantia de la nostra victoria.

VISCA EL 1r DE MAIG

VISCA LA CGT

VISCA L´ANARCOSINDICALISME!!!!