jueves, 19 de junio de 2014

El 21J: «Envolta els Parlaments»

Al País Valencià, la cita és el 21J a les 19h en la Pl. Sant Agustí de València; i a Alacant tindrà lloc una concentració a les 12h en l’Estació de Renfe

Donant continuïtat a la mobilització de les Marxes del 22 de Març, aquest Moviment durà a terme una nova acció de protesta en el carrer el 21 de Juny de 2014. Es tracta d’envoltar tots els Parlaments autonòmics de l’estat per a exigir conjuntament.

No al pagament del DEUTE, per il·legítima, fraudulenta i injusta.

- No a la Unió Europea dels Mercats
- No a les retallades socials
- No a les Reformes Laborals
- No a la supressió de drets i llibertats ciutadanes
- No a les privatitzacions del sector públic
- Per unes Pensions públiques suficients i dignes
- Pel dret a les cures de les persones depenents
- Per la Renda Bàsica de les iguals
- Pel dret a l’habitatge com ben *inembargable. No als desnonaments!
- Pel dret a la Sanitat i l’Educació per a totes i tots
- Per la justícia gratuïta i universal
- Pel dret a l’avortament lliure i gratuït
- Per la fi de la repressió a les protestes ciutadanes
- Contra la Corrupció política i empresarial
- A baix la Monarquia!

Per la convocatòria d’una VAGA GENERAL, laboral, social i de consum, fins que siga determinant per a canviar el model social que estem patint.

El Moviment Marxes 22M, integrat per nombrosos col·lectius socials, polítics i sindicals, entre ells, la CGT, segueix la seua trajectòria reivindicativa, ocupant el carrer amb les milers de persones que estan patint la gran estafa social a la qual ens tenen sotmesos, aquest Govern i els anteriors, la Troica, la UE, el FMI i les grans Corporacions empresarials i financeres de l’estat espanyol i de la resta del món.

Després del 22 M (Manifestació històrica), es van ocupar centenars d’oficines de l’antic INEM i s’han fet Manifestacions exigint la llibertat dels detinguts i les detingudes i el sobreseïment de les seues causes. Ara aquesta nova mobilització “Envolta els Parlaments” i, prompte, s’acordaran noves actuacions amb l’objectiu de “donar la volta” entre tots i totes a aquest sistema corrupte, injust, discriminador, masclista, totalitari, repressor, etc…

LA LLUITA ÉS L’ÚNIC CAMÍ!Å