jueves, 10 de julio de 2014

16, 17 i 18 juliol: Acampada per l’Escola Pública


La Trobada de Plataformes per l’Educació Pública ha convocat una acampada el 16, 17 i 18 de juliol la les portes de la Conselleria d’Educació. La CGT-PV dóna suport a la protesta.

El curs 2013-2014 ha estat marcat per la defensa de l’escola pública davant l’atac
frontal de Conselleria d’Educació contra l’ensenyament públic: retallades indiscriminades, la mala gestió que se n’ha fet, l’arranjament escolar i la imposició de la LOMQE per al proper curs...

Aquestes raons han sigut el motor que ha creat tot un teixit de lluita encapçalat per les escoles i les comunitats educatives, amb un tot de plataformes i col·lectius al darrere que, units de Castelló a Alacant, els hem plantat cara. És per això que el curs no pot acabar de formar “normal”.

Des de la Trobada de Plataformes us convidem a una nova acció reivindicativa:
l’Acampada per l’Escola Pública, la qual es farà els dies 16, 17 i 18 de juliol davant Conselleria d’Educació a València.

Encara que hem fet un calendari per tal de facilitar l’assistència de les diferents escoles i col·lectius en lluita (dimecres 16 de juliol a les 11’00h, escoles de València; dijous 17 a les 11’00h, les de Castelló i València, i divendres 18 a les 11’00h, les d’Alacant) tots i totes hem d’intentar anar-hi els tres dies.

L’Acampada serà reivindicativa amb un tarannà pacífic i lúdic. Així, hi haurà tallers,
punts d’informació, un mural per l’escola que volem, concerts... Esteu més que convidats a participar-hi i a donar el vostre suport i la màxima difussió a aquesta festa per l’ensenyament públic.

Us hi esperem!

Trobada de Plataformes per l’Educació Pública