lunes, 2 de marzo de 2015

Actes CGT al País Valencià pel Dia Internacional de la Dona Treballadora

Enllaç a la web: Materials CGT 8 Març 2015

Convocatòries amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora organitzats o bé on participa la CGT al País Valencià. Els nostres drets no es demanen. Es lluiten. Es conquisten.

Vinaròs

8 març, a les 11h30, concentració en la Pl. 1er de Maig. Organitza CGT-Castelló

Castelló

7 març en mig de les festes, a l’únic espai en el qual aquestes reivindicacions són possibles, el pregó alternatiu del Casal, sortirem en una marxa de milicianes. Organitza Dones en Lluita. CGT-Castelló s’adhereix.

València

Del 3 al 9 de març estarà en la F.L. de València l’exposició de Dones Lliures que s’exposarà posteriorment a Alacant, Castelló i Gandia.

4 març, de 16h a 18h. Especial «Dones lliures», el programa de dones de CGT-PV en Ràdio Klara. Especial Dia Internacional de la Dona Treballadora.
Es convoca des de la Plataforma Feminista de València, la concentració com a repulsa a la violència de gènere i denúncia dels assassinats esdevinguts en aquest últim mes. 20h Pl. Ajuntament

5 març, 17:00 hores Taller de SORORITAT impartit per Yanira Hermida Martín (Agent d’Igualtat). 19:00 hores Cinefòrum amb la projecció de la pel·lícula “En terra d’Homes” en la Biblioteca Ferrer i Guàrdia, presentació a càrrec de Nathalie Soriano Ruiz.

8 març, Manifestació amb el lema «La revolució serà feminista o no serà». Eixida des de la plaça de Sant Agustín, discorrerà per Xàtiva, Colón, Parterre, Paz, plaça Regna, finalitza plaça de la Verge. Hora 11.30h. Convoca Moviment Feminista de València.

Des de la CGT eixirem des del local de la F.L per a anar totes juntes ja amb les banderes violetes i negres que s’han confeccionat en el taller de banderes del dia 27 de febrer, formant una columna pròpia fins a la fi de la manifestació.

Gandia

7 març, 10h30: Taller de Llenguatge no sexista, amb Yanira Hermida, Agent d’Igualtat. C/ Pintor Sorolla.

8 març, 12h: Trobada de dones en lluita: «Els nostres drets els conquistem». Plaça Rei Jaume I. Intervindran: Dones de la PAH Safor, Estudiant mobilitzada, Dones llibertàries de Cau del Llop, Treballadora immigrant. I després Jam Poètic i música en directe.

Esdeveniment en Facebook https://www.facebook.com/events/327674557433114

Alacant

8 març, jornada reivindicativa amb desfilada caracteritzada de grups feministes. CGT anirà de llibertàries.A les 12h des de la Plaça de los Luceros. Convoca i organitza: Plataforma Feminista d’Alacant. Participa i difon: Dones Lliures - CGT