martes, 3 de noviembre de 2015

6 i 7-n Castelló i València: Homenatge i Xerrada amb Lucio Urtubia

València

Charla/debate con el conocido albañil falsificador.

“Si volviera a nacer, sería anarquista.”

Falsificó cheques del City Bank, 8.000 hojas de 25 cheques de 100 dólares cada una, por lo que el banco estuvo a punto quebrar. Este dinero fue utilizado, en ayuda de movimientos guerrilleros en América del sur y Europa.

Condenado a 6 meses de cárcel gracias a un acuerdo extrajudicial con el banco, que retiró los cargos a cambio de las planchas de grabación.

Iniciativa Dàhlia

http://la-dahlia.org/lucio-urtubia
 

Castelló

LUCIO URTUBIA a La Cosa Nostra

Divendres 6 de Novembre a partir de les 17h. homenatje a Lucio Urtubia i a les 19h. Xerrada amb ell en la Associació Juvenil La Cosa Nostra.
Lucio al llarg de la seva vida va participar en un gran nombre d’actes contra el sistema capitalista que van suposar que es dictaren en contra seva cinc ordres internacionals de cerca, inclosa una de la CIA.

Anarquistes hi ha hagut i segueix havent-hi bastants en el món. Els que han hagut de cometre atracaments o introduir-se en el contraban per a la causa són nombrosos. Els que han discutit estratègies amb El Ché Guevara o han ajudat a Eldridge Cleaver -el líder dels Panteres Negres- són els menys. Els que unit a tot l’anterior, hagen aconseguit posar contra les cordes al banc més poderós del planeta mitjançant la falsificació massiva de traveller checks, i sense faltar un sol dia al seu treball d’obrer de construcció, només hi ha un. Lucio Urtubia, fill de Cascante (Navarra). Lucio, avui dia, viu en Paris, retirat. Va aconseguir estafar al First National Bank (ara Citibank) 3.000 milions de pessetes de l’època, per a invertir els diners en causes en les quals creia.

LUCIO, un home lliure, anarquista, atracador, falsificador, però, sobretot picapedres estarà el pròxim divendres 6 de novembre en La Cosa Nostra explicant-nos les seues experiències de primera mà. Us esperem.

Organitza: La Cosa Nostra i CGT Castelló

LLIBERTAT ANARQUISTES DETINGUDES. VENCEREMc/Sant Miquel n2