miércoles, 25 de mayo de 2016

Presentació-Exposició Som Horta

E​l proper divendres 27 de maig, a partir de les 19 hores, a la Casa de la Cultura d’Alboraia, es presenta la plataforma Som Horta amb les seues propostes per al poble. Amb la idea d’obrir un procés de reflexió, debat i participació del poble per decidir, entre totes i tots, el futur urbanístic i del seu entorn, l’horta.

Els actes començaran el dia 27 amb la presentació de la Plataforma que du per títol: «Cap a nous plantejaments urbanístics».

El mateix dia s’inauguraran les exposicions, que estaran fins el dia 10 de juny: «Dones i Horta», «L’Horta segons Vicent» i «Propostes urbanístiques al llarg del temps». I conclourà la jornada amb un concert a càrrec de Vicent Roig i Beuratge i un sopar.

El 4 de juny, a les 12 del matí, es projectarà el documental «L’horta de Vicent Adell».

Les jornades clouran, el dia 10 de juny, amb la presència del periodista Enric Llopis, que vindrà a presentar el seu llibre «La batalla de l’horta», publicat recentment per l’editorial Sembra Llibres. Comptarem també per a la presentació amb l’assistència del llaurador i activista de Per l’Horta Enric Navarro. Som Horta