martes, 26 de diciembre de 2017

La CGT-PV compta amb nou Secretariat Permanent i elegeix a Ismael Furió com a Secretari General

Nota de premsa

Ismael Furió i Genovés reemplaça en el càrrec a Emilia Moreno de la Vieja. La resta de l’equip, el Secretariat Permanent de CGT-PV, està integrat per Enric Tarrida (Secretari de Comunicació); Xavi Cardà (Secretari d’Acció Sindical); Isabel Valero (Secretària de Formació); Juan Vicente Calderón (Secretari de Finances) i José Luis Lázaro (Secretari d’Organització).

Després de la celebració del Ple ordinari de Sindicats que conformen la Confederació General del Trebal del País Valencià (CGT-PV), el sindicat anarcosindicalista ha renovat el seu Secretariat Permanent.

Entre el nou equip de responsables, únicament repeteixen José Luis Lázaro i Juan Vicente Calderón, Ismael Furió i Genovés ha sigut nomenat Secretari General de CGT-PV.

Nascut a València fa 44 anys, es va formar en Nàutica a Barcelona, com a Patró d’Altura en la Marina Mercant. Sempre ha treballat en l’àmbit marítim -nàutica esportiva, remolcadors, remolc d’altura – fins a arribar al seu actual lloc de treball com a segon oficial en un patruller de Salvament Marítim a Canàries. Actualment, també ocupa la responsabilitat de president del Comitè d’empresa de Salvament Marítim a nivell estatal.

Amb l’equip renovat, la CGT-PV i Múrcia (les Federacions Locals es troben a Vinaròs, Castelló, Port de Sagunt, València, Gandia, Alcoi, Benidorm, Alacant i Múrcia) aborda una nova etapa en la qual, tal com destaca Ismael Furió, s’enfronta a la particular situació del territori valencià “amb un entramat empresarial complex i amb sectors en uns nivells de precarietat alarmants. La classe obrera pateix les conseqüències de ser el bastió de la corrupció, això exigeix al sindicat un esforç ingent tant lluitant contra els despropòsits comesos, com contra la precarietat i la llarga llista d’atrocitats que la crisi-estafa ha deixat en moltes persones”.

Gabinet de Premsa CGT-PV

València, 21 desembre 2017

Nota de prensa

La CGT del País Valencià cuenta con nuevo Secretariado Permanente y elige a Ismael Furió como Secretario General

Ismael Furió i Genovés reemplaza en el cargo a Emilia Moreno de la Vieja. El resto del equipo, el Secretariado Permamente de CGT-PV, está integrado por Enric Tarrida (Secretario de Comunicación); Xavi Cardà (Secretario de Acción Sindical); Isabel Valero (Secretaria de Formación); Juan Vicente Calderón (Secretario de Finanzas) y José Luis Lázaro (Secretario de Organización).

Tras la celebración del Pleno ordinario de Sindicatos que conforman la Confederació General del Treball del País Valencià, el sindicato anarcosindicalista ha renovado su Secretariado Permanente.

Entre el nuevo equipo de responsables, únicamente repiten José Luis Lázaro y Juan Vicente Calderón, Ismael Furió i Genovés ha sido nombrado Secretario General de CGT-PV.

Nacido en València hace 44 años, se formó en Náutica en Barcelona, como Patrón de Altura en la Marina Mercante. Siempre ha trabajado en el ámbito marítimo -náutica deportiva, remolcadores, remolque de altura – hasta llegar a su actual puesto como segundo oficial en una patrullera de Salvamento Marítimo en Canarias. Actualmente, también ocupa la responsabilidad de presidente del Comité de Empresa de Salvamento Marítimo a nivel estatal.

Con el equipo renovado, la CGT-PV y Murcia (las Federaciones Locales se encuentran en Vinaròs, Castelló, Port de Sagunt, València, Gandia, Alcoi, Benidorm, Alicante y Murcia) aborda una nueva etapa en la que, tal y como destaca Ismael Furió, se enfrenta a la particular situación del territorio valenciano “con un entramado empresarial complejo y con sectores en unos niveles de precariedad alarmantes. La clase obrera sufre las consecuencias de ser el bastión de la corrupción, lo que exige al sindicato un esfuerzo ingente tanto luchando contra los despropósitos cometidos, como contra la precariedad y la larga lista de atrocidades que la crisis-estafa ha dejado en muchas personas”.

Gabinete de Prensa CGT-PV

València, 21 diciembre 2017