lunes, 7 de mayo de 2018

[Fotos] Els pensionistes tornen a prendre els carrers de València

Milers de pensionistes han sortit al carrer aquest dissabte per a reclamar una pujada de les pensions i han protestat per la pujada temporal de les pensions perquè consideren que “no soluciona res”.

L’acord per a l’aprovació dels pressupostos generals de l’Estat no ha desmobilitzat a les plataformes de pensionistes, que reclamen una pujada més gran.

A València, milers de persones han clamat contra el que consideren insuficient de la pujada de pensions anunciat pel Govern que, creuen, “no soluciona res”. La manifestació ha començat a les 11.30 hores a la Plaça de l’Ajuntament de València, i ha finalitzat a la Plaça d’Amèrica, davant de la seu del Partit Popular a la Comunitat Valenciana.

L’assemblea de Jubilats i pensionistes de CGT València ha estat present en la manifestació en defensa d’unes pensions públiques, dignes i revisables. I contra les reformes laborals de PSOE, PP, CCO, UGT i la patronal.

CGT-València

Més fotos: http://www.cgtvalencia.org/actualitat/20180506/els-pensionistes-tornen-a-prendre-els-carrers-de-valencia/25386.html

Fotos: Miguel (CGT-EMT València)