miércoles, 26 de septiembre de 2018

28-s Castelló: Xerrada “Avortament, maternitat conscient i amor lliure”

A les 19h en la Pl. Santa Clara. Organitza: CGT Castelló

El pròxim 28 de setembre celebrem el Dia d’Acció Global per un Avortament legal, segur i gratuït. Us convidem a acompanyar-nos a aquesta interessant xerrada a càrrec de Yanira Hermida Martín, Doctora en Història i militant anarkofeminista de CGT de Dones Lliures Camp de Morvedre, per a aprofundir en qüestions relacionades amb l’avortament, la maternitat conscient i l’amor lliure i crear xarxes de suport entre nosaltres per a estar preparades davant qualsevol intent de retallar els nostres drets i llibertats.

En l’estat espanyol aquest dret de les dones no va ser una realitat fins a 1985, i la seua pràctica en qualsevol cas, estava condemnada amb penes de fins a 14 anys de presó. En 2014, dones de tot l’estat reaccionarem davant la proposta de reforma de llei presentada per l’exministre Gallardón. En aquella ocasió la resposta feminista no es va fer esperar, i amb El Tren de la Llibertat entre altres accions, aconseguirem frenar aquell nou intent d’arrabassar-nos els nostres drets.

En l’actualitat tornem a sentir-nos amenaçades!!

Sobreviure a un avortament no pot ser un privilegi, ha de ser una decisió plenament lliure de qualsevol dona independentment de la seua classe social. És a dir, un dret de totes. La maternitat és una opció que també ha de ser lliure i a més a més conscient.

Davant declaracions com les d’Andrea Levy, sotssecretària d’Estudis del PP (tindrà màster?): “Em preocupa que l’avortament siga un dret”; o Pablo Casado, actual president del PP: “L’avortament no és un dret. No pot ser barra lliure i un colador com amb aquesta llei”, no ens queda una altra que estar alerta i continuar mobilitzant-nos.

Les dones continuarem avortant siga legal o no. Ningú t’obliga a avortar però no obligues a ningú a fer les coses com les faries tu. No volem més avortaments sinó menys mortes.

Els nostres cossos són nostres!! Nosaltres parim, nosaltres decidim!!
Agraïm difusió!!
https://www.facebook.com/events/2219796384965584/
CGT-Castelló