jueves, 6 de septiembre de 2018

Els bombers de Tragsa ajornen la vaga al 14 de setembre i continuen amb les mobilitzacions

Nota de premsa

La vaga indefinida convocada per al 7 de setembre ha sigut finalment ajornada a la setmana que ve després de la celebració del Tribunal d’Arbitratge Laboral que va tenir lloc ahir dimecres. Els bombers forestals continuen no obstant açò amb el calendari de mobilitzacions previst pels sindicats –SPPLB, UGY, CCOO, CGT i STAS- amb l’objectiu que la seua situació siga coneguda i visible.

El dijous 6 de setembre a partir de les 10h ha donat començament una manifestació iniciada amb una concentració d’una hora davant la seu de Tragsa al carrer Cronista Carreres. A partir de les 11h, els bombers de Tragsa eixiran en marxa reivindicativa fins a Delegació de Govern (C/ Colón, 60).

La següent protesta tindrà lloc el 14 de setembre de 10h a 14h i consistirà en una concentració davant de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències.

I l’última de les concentracions comunicades es desenvoluparà el 19 de setembre, també de 10h a 14h, davant Delegació de Govern.

Gabinet de Premsa CGT-PV

València, 6 setembre 2018

+ info: https://valenciaplaza.com/los-bomberos-de-tragsa-dan-un-respiro-a-hacienda-y-retrasan-una-semana-la-huelga-indefinida

Nota de prensa

Los bomberos de Tragsa aplazan la huelga al 14 de septiembre y continúan con las movilizaciones

La huelga indefinida convocada para el 7 de septiembre ha sido finalmente aplazada a la semana que viene tras la celebración del Tribunal de Arbitraje Laboral que tuvo lugar ayer miércoles. Los bomberos forestales continúan sin embargo con el calendario de movilizaciones previsto por los sindicatos –SPPLB, UGY, CCOO, CGT y STAS- con el objetivo de que su situación sea conocida y visible.

El jueves 6 de septiembre a partir de las 10h ha dado comienzo una manifestación iniciada con una concentración de una hora ante la sede de Tragsa en la calle Cronista Carreres. A partir de las 11h, los bomberos de Tragsa saldrán en marcha reivindicativa hasta Delegación de Gobierno (C/ Colón, 60).

La siguiente protesta tendrá lugar el 14 de septiembre de 10h a 14h y consistirá en una concentración frente a la Agencia Valenciana de Seguridad y Respuesta a las Emergencias.

Y la última de las concentraciones comunicadas se desarrollará el 19 de septiembre, también de 10h a 14h, ante Delegación de Gobierno.

Gabinete de Prensa CGT-PV

València, 6 septiembre 2018

Fotos: Manifestació a València del 6 de setembre 2018, de la seua de Tragsa a Delegació de Govern de la Comunitat Valenciana / Bombers Forestals CGT-PV