jueves, 8 de noviembre de 2018

25 de novembre. Dia Internacional Contra les Violències Masclistes. Mai més silenciades

El terrorisme masclista, que s’enceba especialment amb dones, infància, trans i totes aquelles persones que no entren en els esquemes patriarcals de gènere, suposa una pesada xacra en aquesta societat capitalista. Aquesta negació sistemàtica de la diversitat social i racial és un producte més del mercat que ens necessita empobrides per a espoliar-nos des de la submissió i la necessitat.

Cap govern pot garantir seguretat dins d’un Estat amb privilegis patriarcals. Estem davant un feminicidi d’Estat on els assassinats masclistes, lluny de prevenir-se i eradicar-se, continuen succeïnt com si d’un costum es tractara.

La llei, fidel reflex de la societat burgesa, patriarcal i misógina ens condemna quan som víctimes i amnistia als depredadors sexuals perpetuant les inèrcies masclistes.

El sistema judicial, ignorant conscientment la necessària visió de gènere en l’aplicació de la llei, dictamina de forma indecent contra dones i menors.

La falta d’atenció a víctimes, buidada de pressupostos, privatitzant un servei que hauria de ser públic i usant-nos com a mercaderies, comporta a la desprotecció de les mateixes donant lloc a més violència contra elles.

Des de la Confederació General del Treball -CGT- promovem un feminisme de classe que canvie les nostres consciències fins a abolir la violència per a donar pas a un món més just i igualitari on la vida i el seu desenvolupament no córreguen perill.

Nosaltres portem un feminisme nou en els nostres cors

CGT-Mujer

Manifest i materials CGT totes les llengüesManifest en pdf